Hongaarse champignonnensoep

benodigheden:
bakje champignons
knoflook(vers of poeder)
paprikapoeder
bakje zure room
roomboter
bouillonpoeder(bv 3 zakjes cup-a-soup)/blokje of verse bouillon


*    snij de champignons door vieren en dan in plakjes
*    doe 20 gram roomboter in een pannetje en laat het smelten
* de champignons kunnen nu erbij
* voeg twee eetlepels parpikapoeder en wat knoflook toe
* laat het geheel zachtjes 10 a 15 minuten smoren
* laat alles afkolen en voeg dan een bekertje zure room toe
* maak de bouillon warm en voeg alles voorzichtig samen

serveer de soep met geraspte kaas

tip: serveer ook eens met mozzerella of kleine stukjes rauwe prei


Heerlijke soepjes
Hongaarse champignonnesoep
Aardappel-Herfstsoep

Andere recepten:
Rode koolsalade
Vegetarische Kaasgehakt
Krabcocktail
Lemoncurd

Terug naar de hoofdpagina